Låt oss veta vad du tycker

Svensk patenttidning

I Svensk Patenttidning publiceras alla kungörelser för patentansökningar och patent som avser Sverige, inklusive europeiska sådana. Här publiceras också ändringar och rättelser. Tidningen i pdf-format innehåller alla de kungörelser PRV är skyldig att publicera i patentärenden. Pdf-versionen är även identisk med den pappersupplaga som finns tillgänglig i PRV:s bibliotek och utgör den officiella kungörelsetidningen. Tidningen läggs ut på vår webbplats varje helgfri tisdag.

Tidningen är i Adobes pdf-format och kräver Adobe Acrobat Reader som fritt kan hämtas från Adobes webbplats.
Ladda ned Acrobat Reader

Tidningen öppnas i ett nytt fönster. Om du vill ladda ner tidningen, högerklicka på länken nedan och välj "spara mål som", välj plats för filen i dialogrutan och spara.

Äldre utgåvor

Kungörelser i Svensk Patenttidning är sökbara i Svensk Patentdatabas. Här kan man söka efter patent som är kungjorda under en särskild kungörelserubrik i Svensk Patenttidning. Det går också att söka efter kungörelser ur ett visst nummer eller ett intervall av nummer eller årgång/-ar av Svensk Patenttidning. Sökningen kan kombineras med till exempel bibliografiska uppgifter eller ord i titeln.

Mer information

Svensk Patentdatabas

Skip Navigation Links.

Har du frågor om patent?

Vi hjälper dig som har fördjupade frågor om patent.
Kontakta oss

Biblioteket

Expertbibliotek inom immaterialrätt. Öppet för alla.
Biblioteket

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du kan inte få svar från oss genom den här funktionen. Berätta gärna för oss vilken information du saknade på sidan så hjälper du oss att förbättra prv.se Textfältet nedan får inte vara tomt. Har du en fråga du vill ha svar på? "Kontakta oss"
Patent- och registreringsverket | prv@prv.se | 08-782 28 00