Låt oss veta vad du tycker

Konsulttjänster varumärke

Vill du hålla koll på konkurrenter, ha bättre odds vid en marknadsintroduktion eller vidga affärsvyerna? PRV:s konsulttjänster inom varumärke hjälper dig.

 

Vi ger dig fakta före så du inte hamnar efter

Tänk tillbaka lite på all den tankekraft du lagt ned och alla resurser du investerat i när du skapat ditt affärskoncept. När du står där i startblocken och bara väntar på att få kasta dig ut på marknaden, vore det då inte skönt att veta att du redan har lyft på alla stenar och vet hur du kan ta dig fram på marknaden? Det är här PRV kommer in i bilden. Vi kan hjälpa dig på olika sätt.

Skaffa bättre odds vid en marknadsintroduktion

Gör en förhandsgranskning

Vi tar reda på om någon annan redan har ansökt om eller registrerat en identisk eller liknande skyddsrätt. Vi kollar även om du riskerar att göra intrång i någon annans skyddsrätt innan du lanserar ditt varumärke på marknaden. Har du bråttom kan du få svar inom 24 timmar genom vår expressleverans.
Förhandsgranskning av varumärken

Håll koll på konkurrenterna

Prenumerera på en bevakningstjänst

Idag kan man konstigt nog registrera ett varumärke som gäller inom hela EU, även om det redan finns liknande eller identiska varumärken registrerade. Därför är det viktigt att du får kännedom om hur det ser ut eftersom det är du själv som måste bevaka din egen skyddsrätt. Vi hjälper dig att bevaka och hålla dig uppdaterad på såväl skyddsrätter som alla nya firmaförslag som kommit in till Bolagsverket.
Varumärkesbevakningar

Vidga dina vyer

 

När du vill in på nya marknader

Innan du lanserar ett nytt varumärke på marknaden eller importerar produkter till Sverige/EU är det viktigt att göra en bedömning av om du riskerar att göra intrång i någon annans befintliga rättighet. Vi kan ge dig ett snabbt svar på om någon annan redan har ansökt om eller registrerat ett identiskt eller liknande kännetecken på olika marknader. Vi kan ge dig besked om vilka kännetecken som liknar ditt märke eller om vi hittat några andra hinder. Och vi snålar inte med vår kunskap. Finns det skäl att väcka en fundering eller ge dig ett tips så gör vi det. Allt i en lättolkad rapport.
Freedom to operate-granskning

Har du bråttom?

På vissa av våra tjänster kan du få svar inom 24 timmar genom vår expressleverans.

Skip Navigation Links.

Kontakta PRV InterPat

Telefon: 08-782 28 85
Interpat@prv.se
Öppettider:
Sommartid: 15 maj till 14 september, kl 8.00-16.00
Vintertid: 15 september till 14 maj, kl 8.00-16.40

Beställ uppdrag

För säker inlämning och hämtning av uppdrag använd vår e-tjänst för detta.
PRV InterPat Secure (PIS)
Manual PIS
Manual PIS konto

60 års erfarenhet

PRV InterPat har lång erfarenhet av att stödja näringslivet.
Historien om PRV InterPat

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du kan inte få svar från oss genom den här funktionen. Berätta gärna för oss vilken information du saknade på sidan så hjälper du oss att förbättra prv.se Textfältet nedan får inte vara tomt. Har du en fråga du vill ha svar på? "Kontakta oss"
Patent- och registreringsverket | prv@prv.se | 08-782 28 00