Låt oss veta vad du tycker

Aktuella kurser

dragkedja

Just nu kan du anmäla dig till följande kurser. Klicka på respektive kurs för mer information och anmälan. Om inget annat anges hålls kursen i Stockholm.


 • Assistentdagen 2014

  Planeringen för Assistentdagen pågår för fullt. Boka redan nu in datumet. Program och mer information kommer efter sommaren.

  Datum: 18 november 2014
  Plats: Stockholm


 • Webbsänt seminarium 4 september

  Välkommen till höstens första webbsända seminarium för dig som rådgivare! Under detta seminarium kommer vi att prata om e-handel. Hur hanteras egna och andras immateriella rättigheter i en digital gränsöverskridande värld? Med oss på denna dag är företaget Fyndiq som har hittat en lösning på ett av den mindre e-handlarens dilemman; att driva trafik till sin webbplats.
  Datum: 4 september
  Plats: Stockholm eller på webben


 • Webbsänt seminarium 7 november

  Välkommen till höstens andra webbsända seminarium för dig som rådgivare! Seminariet riktar sig till dig som är företags-, affärs- eller innovations­rådgivare. Du har en del kunskap om immateriella rättigheter men behöver stärka kompetensen kring affärsnyttan. Seminariet är under planering - mer information om innehåll kommer.
  Datum: 7 november 
  Plats: Stockholm eller på webben

Skip Navigation Links.

Informationsmaterial

Ladda gärna ned våra broschyrer och informationsblad. Här finns allt samlat på samma ställe.
Informationsmaterial

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du kan inte få svar från oss genom den här funktionen. Berätta gärna för oss vilken information du saknade på sidan så hjälper du oss att förbättra prv.se Textfältet nedan får inte vara tomt. Har du en fråga du vill ha svar på? "Kontakta oss"
Patent- och registreringsverket | prv@prv.se | 08-782 28 00