Låt oss veta vad du tycker

Vanliga frågor och svar

Här samlar vi svar på ofta återkommande frågor från deltagare. Förhoppningsvis hittar du det du behöver här, annars går det förstås mycket bra att kontakta oss direkt.

Hur anmäler jag mig till kursen?

Längst upp till höger på respektive kurssida finns det ett anmälningsformulär. Om anmälan ännu inte öppnat går det att intresseanmäla sig för att få information då anmälan öppnar.

Har ni tagit emot min anmälan till kursen?

Ja, om du inte har fått ett felmeddelande när du gjorde din anmälan har den kommit in i vårt system. Vi har i dagsläget inte möjlighet att skicka ut automatiska bekräftelser på att anmälningar är mottagna.

När får jag veta om kursen blir av?

En bekräftelse på att kursen blir av skickas ut efter anmälningstidens utgång, oftast redan dagen efter.

Vilka tider gäller för kursen?

Om det inte står tider angivna i kursbeskrivningen kommer de att meddelas senast i samband med bekräftelsemailet som skickas ut efter anmälningstidens utgång.

Kan ni hålla kursen på annan plats än i Stockholm?

I dagsläget kan vi framförallt erbjuda kurser på grundnivå på andra platser i landet, då i form av företagsanpassad utbildning. Hör av dig till oss så lämnar vi en offert baserad på dina önskemål.

Hur kan jag få löpande information om era kurser?

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om vårt kursutbud. Om det är en specifik kurs du är intresserad av går det alltid bra att intresseanmäla sig. Gå in på kurssidan och klicka på "intresseanmälan" till höger. Det är givetvis inte bindade. Du kan även kontakta oss direkt via mail och be om att få vara med i våra epost-utskick. Ett tredje alternativ är att prenumerera på PRV:s nyhetsbrev, där våra kurser oftast påannonseras.

Passar kursen mig?

Vi försöker alltid beskriva kursens innehåll och målgrupp så väl att det ska gå att göra sig en uppfattning om kursen är relevant eller inte för just dig. Om det ändå känns oklart är du förstås varmt välkommen att kontakta oss så reder vi ut begreppen tillsammans.

När och hur ska jag betala för kursen?

Vanligtvis fakturerar vi kursen i efterhand. Det finns även möjlighet att starta ett depositionskonto hos PRV, som kan användas för både kurser och konsulttjänster - läs mer under kursvillkor.

Kan du berätta mer om PRV:s internutbildningar, t.ex. för patentingenjörer?

På PRV är det personalavdelningen som ansvarar för internutbildningarna, du kan nå dem via växeln: 08-782 25 00

Skip Navigation Links.

Informationsmaterial

Ladda gärna ned våra broschyrer och informationsblad. Här finns allt samlat på samma ställe.
Informationsmaterial

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du kan inte få svar från oss genom den här funktionen. Berätta gärna för oss vilken information du saknade på sidan så hjälper du oss att förbättra prv.se Textfältet nedan får inte vara tomt. Har du en fråga du vill ha svar på? "Kontakta oss"
Patent- och registreringsverket | prv@prv.se | 08-782 28 00