Låt oss veta vad du tycker

Välkommen till oss på kundtjänst!

Här lägger vi all energi på att hjälpa dig att ta dig vidare i dina utvecklingsplaner. Alla frågor är lika välkomna – vi vet att en liten och enkel fråga för oss kan vara av stor betydelse för dig.

Medarbetarna på kundtjänst har en bred kompetens och lång erfarenhet av att informera om alla olika skyddsformer. Vi utbildar och uppdaterar oss kontinuerligt för att du ska kunna vara säker på att alltid få korrekt information.

Varje år lotsar vi ungefär 75 000 kunder genom de möjligheter som kan finnas bland de immateriella skyddsrätterna. Vi informerar och guidar om såväl nationella som internationella skydd.

Vad kan kundtjänst hjälpa dig med?

Vi vet varför, hur och när olika typer av skydd bäst kan användas. Kundtjänst hjälper dig som har frågor om varumärkesskydd, patent och designskydd. Är du osäker på om det handlar om patent eller någon annan skyddsform hjälper vi dig att skapa klarhet i frågan. Vi svarar också på frågor om utgivningsbevis för periodisk skrift och byte av personnamn. I de fall vår kompetens inte räcker till ser vi till du får snabb hjälp av andra experter inom PRV.

Hur kommer jag i kontakt med kundtjänst?

Kundtjänst hanterar frågor som inkommit via telefon och e-post samt kommunicerar svar och inlägg på PRV:s Facebook. Oftast har vi korta väntetider i telefon och du får ett snabbt svar när du ringer till oss. Frågor via e-post och Facebook besvarar vi så fort som möjligt, alltid inom 24 timmar. Tveka inte att fråga, det kan vara skillnad på framgång eller inte!


Anton Blomberg

Anton Blomberg

Förutom att ha arbetat med kundfrågor i elva år på kundtjänst, har jag jobbat som varumärkeshandläggare och som presentatör på mässor och event. Jag värdesätter den personliga kontakten som gör det lättare att hitta svar på alla olika frågor. Jag lägger stor vikt vid att sprida kunskapen om immateriellrätt på ett enkelt sätt så att alla kan förstå, oavsett vilka förkunskaper som finns.


Marie Östlund

Marie Östlund

Jag har arbetat på PRV med immaterialrätt sedan 2001 med fokus på designfrågor. På kundtjänst har jag varit sedan 2008. Eftersom frågornas art och komplexitet varierar så är uppgiften både stimulerande och ständigt utvecklande.


Ulrika Sjölin

Ulrika Sjölin

Jag har elva års erfarenhet inom immaterialrätt med inriktning mot varumärkesfrågor. På kundtjänst har jag jobbat sedan 2007. För mig är det viktigt att kunden känner sig bekväm i kontakten med oss, vare sig det är ett ombud med omfattande erfarenhet och kunskap om immaterialrätt, en nyföretagare eller en gymnasieelev. Att arbeta på PRV:s kundtjänst känns som en viktig och betydelsefull roll.


Alia Ibrahim

Alia Ibrahim

Jag har jobbat på PRV:s kundtjänst sedan 2007 och möter dagligen kunder som vill ha svar på starkt varierande frågeställningar om immaterialrätt. Jag arbetar också som presentatör, vilket innebär att jag träffar innovatörer och företagare på mässor och event. Med mig går det också bra att kommunicera på arabiska eller kurdiska (sorani).


Björn Hall

Björn Hall

Som person vill jag bidra med engagemang och erfarenhet i en komplex serviceroll, för att bygga goda relationer med kunder och öka kunders förståelse för immaterialrätt. Har arbetat inom privata näringslivet samt inom flera av PRV:s olika verksamhetsområden genom åren, drygt fjorton år, och då erhållit en bred erfarenhet av handläggning, utredning, service, vägledning och beslutsfattande i olika ärendetyper, vilket bl.a. gett mig insikt och förmåga att tolka och omsätta juridiska termer och lagtext. Arbetet har även inneburit många externa kontakter med kunder, både företag och privatpersoner samt andra myndigheter.


Maria Wallström

Maria Wallström

Sedan 2004 har jag jobbat med att informera kunder om alla möjligheter som finns med ett skydd och vilka skyddsformer som finns att använda sig av. Jag började jobba på PRV med att förgranska varumärkesansökningar. Min drivkraft är att hjälpa kunderna till en god förståelse för immaterialrätten, på den nivå som är lämplig för dem.


Eva Björk

Eva Björk

Jag har mer än tio års erfarenhet av varumärkesfrågor. Sedan 2007 arbetar jag på kundtjänst, det innebär att jag vägleder och informerar våra kunder i immaterialrättsliga frågor gällande varumärke, patent, design och upphovsrätt. Jag vägleder även kunder som ansöker om ändring av personnamn eller vill ha utgivningsbevis för en periodisk skrift. Tidigare har jag jobbat som varumärkeshandläggare på varumärkesenheten med både nationella och internationella ansökningar.


Skip Navigation Links.

Har du frågor om rekrytering?

Ring våra specialister på HR-funktionen, tel 08-782 28 00.

PRV på Jobylon

Är du intresserad av oss arbetsgivare? Följ PRV på Jobylon.se så får du alltid nys om de senaste nyheterna!
http://www.jobylon.se/

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du kan inte få svar från oss genom den här funktionen. Berätta gärna för oss vilken information du saknade på sidan så hjälper du oss att förbättra prv.se Textfältet nedan får inte vara tomt. Har du en fråga du vill ha svar på? "Kontakta oss"
Patent- och registreringsverket | prv@prv.se | 08-782 28 00