Låt oss veta vad du tycker

Mitt Företag 2012 - Norrköping

Missa inte vårens mest inspirerande eftermiddag i Norrköping.

Eventturnén Mitt Företag 2012 gör sitt femte stopp under våren - och nu har du som företagare i Norrköping möjlighet att tillbringa en eftermiddag full av inspiration, kunskap och ett relevant nätverk som ger dig nya affärer.

Som besökare får du fri rådgivning inom de flesta områden (ekonomi, varumärken, internet etc) och dessutom ett exemplar av succéboken Driva Företag utan kostnad. Du får lyssna på fantastiska inspiratörer så som Navid Modiri och Johannes Hansen samt lyssna till hur Kristina Theander banade vägen för matkassen och grundade det framgångsrika företaget Middagsfrid.

Och kanske det allra viktigaste - du får ett nytt, relevant nätverk som ger dig nya affärer.

Vi på PRV vill hjälpa svenska småföretagare att växa
Som småföretagare är det mycket att tänka på och du vill att verksamheten ska få en bra start. Därför är det viktigt att skydda företaget, de idéer, produkter och tjänster som verksamheten ska bygga på. Du vill ju inte att någon annan ska tjäna pengar på din bekostnad. Besök PRV:s nyttostation på Mitt Företag 2012 så hjälper vi dig att ta reda på vad just du behöver för att din verksamhet ska få en säkrare grund att stå på.

Varmt välkommen!

Anmäl dig här: http://www.mittforetag.com/norrkoping/

Börjar
2012-05-23 12:30:00
Slutar
2012-05-23 17:00:00
Kontaktperson
Johanna Svensson
Mer information

Organisationsnummer

PRV:s organisationsnummer:
202100-2072

Konsulttjänster

Vi hjälper dig att undersöka dina möjligheter.
PRV InterPat - konsulttjänster

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du kan inte få svar från oss genom den här funktionen. Berätta gärna för oss vilken information du saknade på sidan så hjälper du oss att förbättra prv.se Textfältet nedan får inte vara tomt. Har du en fråga du vill ha svar på? "Kontakta oss"
Patent- och registreringsverket | prv@prv.se | 08-782 28 00