Låt oss veta vad du tycker

Välkommen till PRV

Susanne Ås SivborgVälkommen till Patent- och registreringsverket, PRV, och vår webbplats. Vi är myndigheten för patent, design- och varumärkesskydd. Vi ansvarar även för utgivningsbevis och tar hand om personnamnsändringar. Framför allt finns vi till för att svara på dina frågor inom dessa områden. 

Vi är i huvudsak en avgiftsfinansierad myndighet som inte får några statliga bidrag. Hos oss hittar du många specialiserade ingenjörer, jurister och olika specialister med stor kunskap inom specifika områden. Totalt har vi 350 anställda i Stockholm och Söderhamn. Tack vare vår stora kunskap har vi möjlighet att hjälpa till att bevaka och analysera olika områden. Det hjälper dig som vill veta hur utvecklingen går inom ett visst område eller dig som vill ha stenkoll på dina konkurrenter.

Att skydda en idé är ett bra sätt om du vill tjäna pengar på något du lagt ner tid, arbete och energi på. Skyddsrätterna är ofta till hjälp när du vill hitta en affärspartner eller sälja din rättighet till någon annan.

Genom vårt arbete stimulerar vi svenska innovationer och entreprenörskap och främjar den tekniska och ekonomiska utvecklingen i vårt samhälle.

Här, på vår webbplats, hittar du mycket information kring immaterialrätten och du kan läsa mer om hur vi kan hjälpa dig.

Signature

Susanne Ås Sivborg, Generaldirektör för PRV

Mer information

Curriculum vitae - Susanne Ås Sivborg

PRV-skolan

Skip Navigation Links.

Organisationsnummer

PRV:s organisationsnummer:
202100-2072

Konsulttjänster

Vi hjälper dig att undersöka dina möjligheter.
PRV InterPat - konsulttjänster

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du kan inte få svar från oss genom den här funktionen. Berätta gärna för oss vilken information du saknade på sidan så hjälper du oss att förbättra prv.se Textfältet nedan får inte vara tomt. Har du en fråga du vill ha svar på? "Kontakta oss"
Patent- och registreringsverket | prv@prv.se | 08-782 28 00