Låt oss veta vad du tycker

Svensk Patenttidning

I Svensk Patenttidning publiceras alla kungörelser för patentansökningar och patent som avser Sverige, inklusive europeiska.

Svensk Patenttidning innehåller alla de kungörelser som PRV är skyldig att publicera i patentärenden, även ändringar och rättelser.  Publikationen läggs ut på vår webbplats varje helgfri tisdag i pdf-format.

Pdf-versionen är identisk med pappersupplagan, den officiella kungörelsetidningen som finns i PRV:s bibliotek.

Tidningen kräver Adobe Acrobat Reader som kan hämtas kostnadsfritt från Adobes webbplats. För att ladda ner högerklickar du på länken nedan och välj "spara mål som", välj plats för filen i dialogrutan och spara.

Ladda ned Acrobat Reader

Äldre utgåvor

Kungörelser i Svensk Patenttidning är sökbara i Svensk Patentdatabas. Här kan man söka efter patent som är kungjorda under en särskild kungörelserubrik i Svensk Patenttidning. Det går också att söka efter kungörelser ur ett visst nummer eller ett intervall av nummer eller årgång/-ar av Svensk Patenttidning. Sökningen kan kombineras med till exempel bibliografiska uppgifter eller ord i titeln.

 

Mer information

Svensk Patentdatabas

Skip Navigation Links.

Svensk Patentdatabas

Svensk Patentdatabas är en kostnadsfri söktjänst som innehåller svenska patent. 
Svensk Patentdatabas

Ansöka elektroniskt

Lämna in din ansökan direkt via vår webbaserade e-tjänst. 
Svensk Patentansökan

Konsulttjänster

Vi hjälper dig att undersöka dina möjligheter.
PRV InterPat - konsulttjänster

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du kan inte få svar från oss genom den här funktionen. Berätta gärna för oss vilken information du saknade på sidan så hjälper du oss att förbättra prv.se Textfältet nedan får inte vara tomt. Har du en fråga du vill ha svar på? "Kontakta oss"
Patent- och registreringsverket | prv@prv.se | 08-782 28 00