Låt oss veta vad du tycker

Kurser

Våra kurser inom immaterialrätt fokuserar på affärsnytta. Vi hjälper dig att nå nya höjder med dina idéer och erbjuder ett rikt utbud av kurser inom patent, varumärke och design. Vi får dig att lyfta blicken och tjäna pengar på dina immateriella rättigheter.

Aktuella kurser

Här hittar du våra planerade kurser.

Aktuella kurser

Kursdeltagare berättar

Många går kurser hos oss på rekommendation av tidigare deltagare. Det är en tydlig signal om att kunskaperna man får med sig härifrån har praktisk nytta.
Läs vad en kursdeltagare har att säga

Anpassa din kurs

Hittar du inte det du behöver just nu? Tillsammans med dig utformar vi kurser som är anpassade efter ditt företags specifika behov.
Företagsanpassade kurser

Webbsända seminarier - World Intellectual Property Day

I år sätter vi fokus på kulturella och kreativa näringar. Företag i dessa branscher säljer ofta en tjänst, upplevelse eller ett koncept. Hur kan de använda immaterialrätten för att lyckas bättre?
Webbsända seminarier

 

Lär dig mer i PRV-skolan!

I PRV-skolan får du lära dig mer om hur du ska ta hand om dina immateriella tillgångar. Skolan omfattar 2-3 timmars självstudier, är helt gratis och tillgänglig här:
PRV-skolan

Våra kurser

Våra kurser fokuserar på affärsnytta. Vi erbjuder ett rikt utbud av kurser inom patent, varumärke och design.
Kurskatalog

Informationsmaterial

Ladda gärna ned våra broschyrer och informationsblad. Här finns allt samlat på samma ställe.
Informationsmaterial

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du kan inte få svar från oss genom den här funktionen. Berätta gärna för oss vilken information du saknade på sidan så hjälper du oss att förbättra prv.se Textfältet nedan får inte vara tomt. Har du en fråga du vill ha svar på? "Kontakta oss"
Patent- och registreringsverket | prv@prv.se | 08-782 28 00