Låt oss veta vad du tycker

Beställ bevis, intyg och diplom

Hos vår konsultverksamhet PRV InterPat kan du, mot en avgift, beställa olika dokument såsom bevis och intyg.

Försäljning av dokument och skrifter
Avgifter och betalning

Visa att din produkt är patenterad. Beställ ditt eget patentdiplom!

PRV erbjuder mot betalning ett komplement till det patentbrev som distribueras i samband med att ett svenskt patent beviljas. Det går nu att beställa ett tryckt patentdiplom som kan tilldelas uppfinnare till patentet eller ett elektroniskt diplom som kan läggas upp på en webbplats för att visa att produkten är patenterad och att företaget har patent på sin produkt.

Tryckt diplom

Patentdiplomet är tryckt på tjockare papper och innehåller uppgift om patentnummer, titel på patentet och uppfinnare och en tryckt underskrift av PRV:s generaldirektör Susanne Ås Sivborg. Efter beställning skrivs dessa uppgifter in för hand och skickas per post. Observera att patentdiplomet endast utfärdas för svenska patent som är eller har varit i kraft.

Elektroniskt diplom

Det elektroniska diplomet är avsett att läggas på en webbplats för att visa att företaget har patent eller att en viss produkt är patenterad. Det elektroniska diplomet innehåller patentnumret och kan beställas i blått eller rött. Efter beställning skickas det elektroniska diplomet per e-post tillsammans med en länk till Svensk Patentdatabas där patentet går att läsa i sin helhet. Det ligger på beställaren att lägga upp det elektroniska patentet på sin webbplats och koppla detta till den bifogade länken. Observera att patentdiplomet endast utfärdas för svenska patent som är eller har varit i kraft.

Beställ ditt diplom!

Kostnad
Avgifter och betalning

Tryck diplom

E-diplom, blått

E-diplom, rött

Beställ ditt diplom!

Skip Navigation Links.

Svensk Patentdatabas

Svensk Patentdatabas är en kostnadsfri söktjänst som innehåller svenska patent. 
Svensk Patentdatabas

Ansöka elektroniskt

Lämna in din ansökan direkt via vår webbaserade e-tjänst. 
Svensk Patentansökan

Konsulttjänster

Vi hjälper dig att undersöka dina möjligheter.
PRV InterPat - konsulttjänster

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du kan inte få svar från oss genom den här funktionen. Berätta gärna för oss vilken information du saknade på sidan så hjälper du oss att förbättra prv.se Textfältet nedan får inte vara tomt. Har du en fråga du vill ha svar på? "Kontakta oss"
Patent- och registreringsverket | prv@prv.se | 08-782 28 00