Låt oss veta vad du tycker

Beviljade utgivningsbevis och titeländringar

Varje vecka publicerar vi beviljade utgivningsbevis och titeländringar här på vår webbplats. Du hittar även uppgifter om bland annat ägare, ansvarig utgivare och utgivningsplan.

Informationen om beviljade utgivningsbevis och titeländringar för tidskrifter (periodiska skrifter) innehåller personuppgifter som inte får behandlas i strid med gällande personuppgiftslagstiftning (PUL). Har du valt att spara ner dokumentet för att skriva ut informationen ber vi dig att ta bort dokumentet från din dator så snart du gjort det.

Utgivningsbevis och titeländringar Nr 14 - 2014-04-09
Sidor: 5
Storlek: 126 kB

Prenumeration

Här kan du anmäla dig och få en påminnelse så fort en ny tidning finns att ladda ner. Du får länken till den senaste tidningen direkt i din e-post.

När du anmält dig får du en bekräftelse till den e-postadress som du angivit. Där finns en länk som du måste klicka på för att aktivera din prenumeration.

 

Äldre publicerade utgivningsbevis och titeländringar

Skip Navigation Links.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du kan inte få svar från oss genom den här funktionen. Berätta gärna för oss vilken information du saknade på sidan så hjälper du oss att förbättra prv.se Textfältet nedan får inte vara tomt. Har du en fråga du vill ha svar på? "Kontakta oss"
Patent- och registreringsverket | prv@prv.se | 08-782 28 00