Låt oss veta vad du tycker

E-tjänster

E-tjänster inom området periodisk skrift A-Ö

Här är en lista på e-tjänster inom området periodisk skrift. Tjänsterna presenteras i bokstavsordning.  

Beviljade utgivningsbevis och titeländringar

Varje vecka publicerar vi beviljade utgivningsbevis och titeländringar direkt på vår webbplats. Här hittar du uppgifter om ägare, ansvarig utgivare, utgivningsplan, med mera.
Beviljade utgivningsbevis och titeländringar

Förnya ditt utgivningsbevis elektroniskt - PRV:s e-tjänst för utgivningsbevis

Här kan du tryggt och enkelt förnya ditt utgivningsbevis. Du betalar din ansökan direkt med ditt kredit- eller betalkort eller via din Internetbank.
PRV:s e-tjänst för utgivningsbevis

Register över kungörelser för utgivningsbevis - PRV:s e-tjänst för utgivningsbevis

I detta register har vi samlat de utgivningsbevis som måste förnyas inom ett år för att inte förfalla samt beslut för de utgivningsbevis som förfallit på grund av utebliven förnyelse under de senaste två åren. Enligt lag har PRV skyldighet att elektroniskt kungöra dessa påminnelser och beslut. Observera att detta register endast innehåller en liten del av alla registrerade titlar. För att göra en fullständig sökning i vårt register ska du använda dig av Tidningsregistret.
PRV:s e-tjänst för utgivningsbevis

Tidningsregistret

I vårt tidningsregister kan du kostnadsfritt söka bland registrerade tidskrifter (ej nättidningar). Registret ger bland annat information om tidskriftens titel och utgivningsbevisnummer. Dock vill vi poängtera att vårt register inte är en fullständig förteckning över gällande utgivningsbevis. Vi uppdaterar vårt register en gång i veckan.
Tidningsregistret

Skip Navigation Links.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du kan inte få svar från oss genom den här funktionen. Berätta gärna för oss vilken information du saknade på sidan så hjälper du oss att förbättra prv.se Textfältet nedan får inte vara tomt. Har du en fråga du vill ha svar på? "Kontakta oss"
Patent- och registreringsverket | prv@prv.se | 08-782 28 00