Utbildningar om varumärken

PRV erbjuder en rad utbildningar om varumärke. Vi har allt från grundkurser till mer avancerade kurser. Och vi kan skräddarsy utbildningar som just ditt företag behöver. Kontakta oss gärna så hjälps vi åt att hitta en lösning för just dig!

Du får lära dig grunderna om varumärke. Utbildningen har ett fast upplägg men du kan ställa frågor i slutet. Kursen hålls av en varumärkesspecialist.

Antal deltagare: En till fem som sitter i samma lokal
Tid: 1,5 timme
Plats: Webbutbildning (lärare på distans)
Pris: 2500 kr ex moms
Information och bokning: 

Personligt möte med en varumärkes- eller designspecialist. Du kan själv påverka vad du vill ta upp och sänder in underlag i förväg. Efter mötet ska du kunna söka fram liknande varumärken, och veta hur du gör en ansökan samt var du kan få fortsatt stöd. Kursen hålls av en varumärkesspecialist.

Antal deltagare: En eller flera (hur många beror på platsen)
Tid: 2 timmar
Plats: Webbmöte eller personligt möte på PRV i Söderhamn, Kungsgatan 8
Pris: 2500 kr ex moms
Information: 
Bokning: PRV Information Secure, PIS (öppnas i nytt fönster)

 

Kursen hålls av en varumärkesspecialist och ger grunderna i varumärkesskydd. Vad är ett varumärkesskydd? Vad ska en varumärkesansökan innehålla? Vad man kan få varumärkesskydd för? Detta är en så kallad Take Away-kurs som vi kan ta med till ditt företag eller arbetsplats.

Om ni vill gå kursen på plats hos PRV så hålls den enskilt för er på företaget och ni kan utan insyn från andra diskutera era frågor. Kursen passar dig som exempelvis arbetar med marknadsföring eller kommunikation, men lämpar sig även för företagsrådgivare, varumärkeshandläggare, affärsstrateger med flera.

Antal deltagare: Enligt överenskommelse med kund
Tid: 3 timmar
Plats: Hos kund eller hos PRV i Stockholm, Valhallavägen 136
Pris: Beror på upplägg, antal deltagare och plats.
Information och bokning: 

Passar inte någon av kurserna ovan? PRV har många experter på varumärke. Vi erbjuder företagsanpassade utbildningar där du får ge förslag på innehåll i utbildningen utifrån de behov ni har på företaget. Utbildningen kan omfatta allt från en halv dag till flera dagar och hålls enskilt för er. Kontakta oss så kommer vi överens om upplägg.

Pris: Beror på upplägg, antal deltagare och plats.
Kontakta oss på: 

Kursen hålls av en varumärkesspecialist från PRV och en extern specialist. Kursen vänder sig till kvalificerade juridiska handläggare (paralegals), varumärkesassistenter, handläggare av varumärkesärenden och alla andra som vill hålla sig uppdaterade om utvecklingen när det gäller klassning av varumärken och som redan besitter grundkunskaperna. Kursen ger dig fördjupade kunskaper i varumärkesklassning. Särskilt fokuseras på den senaste fastslagna editionen av Niceklassificeringen och TMClass.

Antal deltagare: Max 12 deltagare per kurstillfälle
Tid: Heldag
Plats: Hos PRV i Stockholm, Valhallavägen 136
Information och bokning: