Du är här

E-handel och immateriella rättigheter

I webbseminariet berättar Fyndiq om hur de inspirerades av Gekås i Ullared och skapade ett digitalt varuhus på nätet och hur de planerar sin internationalisering. Ta del av deras erfarenheter och lyssna på samtalen med en expertpanel kring e-handel och affärsnytta med immateriella rättigheter.

Innehållsförteckning

E-handel och immateriella rättigheter i en digital värld - introduktion

Snabbspola i filmen

Beskrivning

Under detta seminarium kommer vi att prata om E-handel. Hur hanteras egna och andras immateriella rättigheter i en digital gränsöverskridande värld? Vilka intressen har distributör och agenter och hur var det nu igen med frågan om parallellimport? Vi tar en internationell utblick och berör aspekter kring andra marknader inom EU. Med oss på denna dag är företaget Fyndiq som har hittat en lösning på ett av den mindre e-handlarens dilemman; att driva trafik till sin webbplats.

Till hjälp har vi en kompetent expertpanel. Den består av Mats Nordenborg, jurist PRV, Annalena Nordin, advokat på advokatfirman Lindahl samt Niklas Sandell konsult på Groth & Co.

Satsning på förbättrat offentligt stöd för hantering av immateriella tillgångar 
PRV och VINNOVA har i uppdrag att tillsammans arbeta för att öka små och medelstora företags konkurrenskraft genom förbättrat offentligt stöd för hantering av immateriella tillgångar. Som en del av detta arbetar PRV och VINNOVA med en serie webbsända seminarier som ett stöd för rådgivare att höja sin kompetens inom affärsstrategisk hantering av sina immateriella tillgångar.

Detta är det femte seminariet i serien. Tidigare seminarier: Värdering av IP-tillgångarFrån idé till affärsstrategi – hur kan immaterialrätt stärka företaget?Immaterialrätt i kreativa företag och Immaterialrätt, spel och ljuv musik.

E-handel och immateriella rättigheter i en digital värld - Dinesh Nayar från företaget Fyndiq

Snabbspola i filmen

E-handel och immateriella rättigheter i en digital värld - paneldebatt del 1

Snabbspola i filmen 

E-handel och immateriella rättigheter i en digital värld - paneldebatt del 2

Snabbspola i filmen