Du är här

Smartshake - från idé till global succé

Webbseminariet handlar om affärsnyttan med immateriella tillgångar när man går ut på en global marknad. Vad ska jag tänka på att skydda? Hur väljer jag marknad? Var kan jag få hjälp? Finns det skillnader i olika länder? Träffa företaget Smartshake och ta del av deras erfarenheter i samtal med en expertpanel.

Innehållsförteckning

Smartshake - från idé till global succé - del 1

Snabbspola i filmen

Beskrivning

Seminariet "Från idé till global succé" fokuserar på hur man bäst drar nytta av sina immaterialrättsliga verktyg för att ta steget ut på den europeiska marknaden. Vi får bland andra träffa Mikael Bergström som berättar om förverkligandet av idén Smartshake, en bägare med separata behållare för olika serveringar i samma enhet.

Expertpanelen består av:

Petter Rindforth, Fenix Legal
Marie Gidlund, Business Sweden
Magnus Ahlgren, PRV

Frågor vi tar upp:

  • Var börjar man?
  • Hur väljer man marknader?
  • Var finns hjälp att få?
  • När måste man börja tänka på immaterialrätten?
  • Finns det skillnader mellan länder?

För rådgivare och företagare med vassare kompetens

Innehållet riktar sig till dig som är företags-, affärs- eller innovationsrådgivare och till dig som är företagare och vill nå ut på den globala marknaden. Du har viss kunskap om immateriella rättigheter men behöver stärka din kompetens kring immaterialrättens betydelse vid internationalisering.

Seminariet leds av Henrik Eriksson, patentingenjör på PRV, med mångårig erfarenhet av utbildningsfrågor. På plats för att besvara frågor och medverka i samtalet finns också en expertpanel med stor kompetens inom immaterialrätt och internationalisering.

Smartshake - från idé till global succé - del 2

Snabbspola i filmen