Du är här

Varumärke på nätet

Johan Nordlund, jurist på PRV, berättar här om vad du ska tänka på när du skaffar en hemsida och registrerar ditt domännamn. Få tips om hur du kan använda ditt varumärke och lyckas bättre med dina affärer på nätet.

Vi lever i en digital tid där identiteten på nätet blir allt viktigare. Internetstiftelsen i Sverige (IIS) och myndigheterna bakom verksamt.se, däribland PRV, har i samarbete tagit fram en introduktionskurs med tips och råd för att du enklare ska kunna öka din synlighet på nätet och skapa fler och bättre affärer. Det här är de avsnitt som PRV är med i.

Podden är 42 minuter.

Filmen är 5 minuter.

Webbaserad introduktionskurs

Podden och filmen ovan som handlar om domännamn och varumärken på nätet är en del i en webbaserad introduktionskurs som tagits fram för dig som vill ta steget och bli mer digital i ditt företagande. Om du vill delta i hela kursen får du bland annat lära dig hur du använder internet för marknadsföring, hur du tar betalt digitalt och hur du kan sköta din bokföring digitalt.

Kursen finns på Internetstiftelsen i Sveriges webbplats och tar cirka 60 – 120 minuter att genomföra och undervisning sker i både film och text. Du registrerar ett användarkonto på iis.se och sedan kan du köra igång. Kursen är kostnadsfri.
Till kursen Digitalisera ditt företag.