Gå till innehållet

Bli mer digital i ditt företagande

Vi lever i en digital tid där identiteten på nätet blir allt viktigare. Internetstiftelsen i Sverige (IIS) och myndigheterna bakom verksamt.se, däribland PRV, har i samarbete tagit fram tips och råd för att du enklare ska kunna öka din synlighet på nätet och skapa fler och bättre affärer.

Webbaserad introduktionskurs

Delta i en webbaserad introduktionskurs som tagits fram för dig som vill ta steget och bli mer digital i ditt företagande. Du får bland annat lära dig hur du använder internet för marknadsföring, hur du tar betalt digitalt och hur det funkar med domännamn och varumärken på nätet.

Kursen tar cirka 60 – 120 minuter att genomföra och undervisning sker i både film och text. Du registrerar ett användarkonto på iis.se och sedan kan du köra igång. Kursen är kostnadsfri. Till kursen Digitalisera ditt företag.

Använd internet mer

Var på nätet finns dina kunder? Hur kommer du igång med en egen webbplats? Vad gäller för domännamn och varumärken? På verksamt.se får du hjälp på vägen med att bli mer digital. Läs mer och lyssna på podcasts om hur du kan använda möjligheterna med internet i ditt företagande på verksamt.se.