Skräddarsytt för dig

PRV erbjuder även företagsanpassade utbildningar. Här får du möjlighet att själv styra innehållet i utbildningen utifrån de behov ni har på företaget.

Maximera affärsnyttan

I samråd skapar vi en utbildning som passar just dig och ditt företag. Baserat på kursdeltagarnas bakgrund, arbetsuppgifter och tidigare kunskaper gör vi ett program som på bästa vis maximerar er affärsnytta. Utbildningen kan omfatta allt från en halv dag till flera dagar och hållas på den plats/ort som passar er.

Våra föreläsare är alla experter inom sina specifika områden, och utbildningarna kan ske antingen på svenska eller engelska. Kostnaderna för våra företagsanpassade utbildningar är enligt offert.

Dina behov i fokus

Vi har en stor bas av kunniga medarbetare med lång erfarenhet av kunskapsförmedling, båda nationellt och internationellt. Vi kan därför erbjuda skräddarsydda utbildningar inom de allra flesta områden.

Vi har även möjlighet att vid behov koppla in externa experter för att uppfylla just dina önskemål.

Exempel på frågeställningar:

  • Hur arbetar vi bäst med patent inom vår bransch?
  • Vilka databaser (domännamn, patent, varumärken, design etc.) kan vi ha nytta av och hur kan vi använda dem på bästa sätt?
  • Hur kan vi komma igång med ett effektivt IP-arbete i vår organisation?

Ta chansen att öka ditt företags affärsnytta med hjälp av en skräddarsydd utbildning. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

E-post till utbildning@prv.se

Formulär för anpassad utbildning