Gå till innehållet

Företagsanpassad utbildning

Vi erbjuder även företagsanpassad utbildning som ett komplement till vårt ordinarie utbud. Du kan skräddarsy innehållet i utbildningen helt efter dina specifika behov.

Låt dina behov styra

Utifrån en diskussion med dig utvecklar vi utbildningsform, omfattning och genomförande. Förslaget baseras på deltagarnas bakgrund, tidigare kunskap och arbetsuppgifter med syfte att skapa maximal affärsnytta för din organisation. Det kan omfatta allt från en halv dag till flera dagar och hålls på den plats du önskar. Våra föreläsare är alltid experter inom sina specifika områden och alla våra utbildningar kan hållas på engelska. Kostnader för företagsanpassad utbildning är enligt offert.

Vi anpassar oss efter dina önskemål

Tack vare vår stora bas av kunniga medarbetare och långa erfarenhet av kunskapsförmedling, båda nationellt och internationellt, kan vi leverera skräddarsydda utbildningar inom de flesta områden. I de fall det bedöms nödvändigt har vi även möjlighet att ta in externa experter för att uppfylla just dina önskemål. Exempel på frågeställningar som fått svar genom företagsanpassad utbildning är:

  • Hur arbetar vi bäst med patent inom vår bransch? - PRV har över 100 patentingenjörer och expertis inom alla teknikområden.
  • Vilka databaser (domännamn, patent, varumärken, design etc) kan stödja oss i vårt arbete och hur använder vi dem på bästa sätt?
  • Hur kan vi komma igång med ett effektivt IP-arbete i vår organisation?

Kontakta oss direkt, så utformar vi utbildningen tillsammans. Ansvarig för utbildningsverksamheten når du med e-post till utbildning@prv.se