Beställ söktjänst

Vid beställning av uppdrag rekommenderar vi dig att använda PRV InterPat Secure för en säker hantering av uppdragsunderlag och rapporter.

PRV InterPat Secure

Genom att använda webbtjänsten PRV InterPat Secure för dina uppdragsbeställningar och leveranser av den färdiga rapporten hanteras dina uppdragshandlingar på ett säkert sätt. PRV InterPat Secure finns i två versioner, läs nedan vilken som passar dina behov bäst.

Beställ söktjänst med PRV InterPat Secure

Med engångslösenord

Vid varje beställning av uppdrag får du ett unikt autogenererat lösenord som är kopplat till den specifika beställningen. När uppdraget är klart meddelar PRV InterPat Support att rapporten finns för avhämtning. Rapporten hämtas från PRV InterPat Secure med hjälp av det autogenererade lösenordet.
Manual för beställning med engångslösenord

För kontokunder

För kunder som använder PRV InterPats söktjänster regelbundet rekommenderar vi att man skapar ett personligt konto. Fördelarna med ett konto är att du med ett lösenord som du själv väljer, får tillgång till en vy över dina beställningar och färdiga uppdragsrapporter. Du kan själv administrera ditt konto, sortera, rensa bort uppdrag och skriva kommentarer. Från kontot beställer du också enkelt nya uppdrag.
Manual för beställning med registrering av konto

Kontakt

Du är mycket välkommen att ringa och diskutera ditt behov med oss.

Telefon: 08 782 28 85
E-post: interpat@prv.se
Fax: 08-783 01 63

Varför ska du anlita oss?

  • Expertis inom alla tekniska områden
  • PRV är granskande PCT-myndighet sedan 1978
  • Avancerade sökverktyg
  • Omfattande språkkunskaper
  • Tjänster för svenskt och internationellt näringsliv
  • 70 års erfarenhet av söktjänster inom patent
  • Möjlighet till kontakt med din patentingenjör

70 års erfarenhet

PRV InterPat har närmare 70 års erfarenhet av att erbjuda söktjänster inom alla tekniska områden. Vi stödjer svenskt näringsliv med information och service kring patent, varumärke och design.