Vanliga frågor och svar

Här samlar vi svar på ofta återkommande frågor från deltagare. Förhoppningsvis hittar du det du behöver här, annars går det förstås mycket bra att kontakta oss direkt.

Hur anmäler jag mig till kursen?

På respektive kurssida under Aktuella kurser finns det ett anmälningsformulär. Om anmälan ännu inte öppnat går det att intresseanmäla sig via utbildning@prv.se för att få information då anmälan öppnar.

Har ni tagit emot min anmälan till kursen?

Ja, om du inte har fått ett felmeddelande när du gjorde din anmälan har den kommit in i vårt system. Vi har i dagsläget inte möjlighet att skicka ut automatiska bekräftelser på att anmälningar är mottagna.

När får jag veta om kursen blir av?

En bekräftelse på att kursen blir av skickas ut efter anmälningstidens utgång, oftast redan dagen efter.

Vilka tider gäller för kursen?

Om det inte står tider angivna i kursbeskrivningen kommer de att meddelas senast i samband med bekräftelsemailet som skickas ut efter anmälningstidens utgång.

Kan ni hålla kursen på annan plats än i Stockholm?

Vi erbjuder PRV-skolan online som är en kostnadsfri utbildning inom immaterialrätt som man går steg för steg med självstudier.

PRV-skolan online

Vi kan även erbjuda kurser på grundnivå på andra platser i landet, då i form av företagsanpassad utbildning. Hör av dig till oss så lämnar vi en offert baserad på dina önskemål.

Hur kan jag få löpande information om era kurser?

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om vårt kursutbud. Här på webbplatsen informerar vi om aktuella kuser. Du kan prenumerera på PRV:s nyhetsbrev, där våra kurser oftast påannonseras.
PRV:s nyhetsbrev

Passar kursen mig?

Vi försöker alltid beskriva kursens innehåll och målgrupp så väl att det ska gå att göra sig en uppfattning om kursen är relevant eller inte för just dig. Om det ändå känns oklart är du förstås varmt välkommen att kontakta oss så reder vi ut begreppen tillsammans.

När och hur ska jag betala för kursen?

Vanligtvis fakturerar vi kursen i efterhand. Det finns även möjlighet att starta ett depositionskonto hos PRV, som kan användas för både kurser och konsulttjänster - läs mer under kursvillkor.