Film

PRV har flera intressanta seminarier om vad du bör tänka på när det gäller dina immateriella tillgångar så som varumärke, patent och design utomlands. Varsågod att botanisera i vår guldgruva av webbseminarier.

WIPD 2015

Webbseminariet handlar om de utmaningar du som företagare möter när du går ut på en internationell marknad. Hur använder du immaterialrätten och vilka är skillnaderna på de olika internationella marknaderna?
Ta del av företagen Medeca och GANTs erfarenheter och frågeställningar och hör vad experterna i vår panel svarar.

Smartshake

Webbseminariet handlar om affärsnyttan med immateriella tillgångar när man går ut på en global marknad. Vad ska jag tänka på att skydda? Hur väljer jag marknad? Var kan jag få hjälp? Finns det skillnader i olika länder?
Träffa företaget Smartshake och ta del av deras erfarenheter i samtal med en expertpanel.

Immaterialrätt, spel och ljuv musik

Webbseminariet handlar om affärsnyttan med immateriella tillgångar inom spel- och musikbranschen, en i allra högsta grad internationell bransch. Lyssna på en expertpanel och ta del av företaget Nuday Games erfarenheter kring registrering av varumärke på internationella marknader, avtal, royalties, upphovsrätt, samarbeten med band och skivbolag med mera.
Se seminariet här.

E-handel och immateriella rättigheter i en digital värld

I webbseminariet berättar Fyndiq om hur de inspirerades av Gekås i Ullared och skapade ett digitalt varuhus på nätet och hur de planerar sin internationalisering. Ta del av deras erfarenheter och lyssna på samtalen med en expertpanel kring e-handel och affärsnytta med immateriella rättigheter.
Se seminariet här.

Patent och patentstrategier i digitala företag

Webbseminariet handlar om hur de digitala succéföretagen resonerar kring patent och patentstrategier. Vi träffar företagen Tobii och RaySearch och tar del av deras erfarenheter och samtalar med en expertpanel. Framförallt är det del två av det här seminariet som handlar om en internationell marknad, och vad prioritet innebär.
Se seminariet här.