PRV:s bibliotek

På grund av smittspridningsläget stänger PRV biblioteket från och med onsdag 1 april. Du kan nå oss med e-post eller telefon.

Beslutet gäller tills vidare. Vi ber om ursäkt för den olägenhet detta kan orsaka våra biblioteksbesökare. Det går alltid att kontakta biblioteket via e-post.

E-post till PRV:s bibliotek

Vi nås också på telefon följande tider:

Måndag, onsdag eller fredag mellan kl. 9-12 eller
tisdag, torsdag mellan kl. 12-15.

Telefon: 08-782 26 50

Förlängd lånetid

I samband med bibliotekets stängning har vi förlängt lånetiden till 8 veckor. Alla pågående lån, där ingen annan står på kö för att få låna boken, har förlängts till 28 maj.

Vi hjälper dig

Vi kan hjälpa dig med information om patent, varumärke, design och upphovsrätt. Vi svarar på dina frågor och ger dig vägledning om när och hur du söker skydd.

Boka vägledning

Vi ger dig information och vägledning i patentfrågor och biblioteksärenden. Du är välkommen att boka in en tid med oss! Eftersom biblioteket är stängt på grund av Coronaepidemin så kan du för tillfället bara få vägledning i telefonsamtal. 

Boka vägledning

Sök teknisk litteratur

Funderar du på att söka patent och vill veta om din idé är unik eller gammal och känd? Sök efter svaret i våra tekniska databaser med patent- och forskningslitteratur.

Teknisk litteratur

Hitta immaterialrätt

Är du nyfiken på upphovsrätt? Vill du veta mer om patent eller varumärken? Utforska biblioteket och vår specialsamling!

Litteratur om immaterialrätt