Leverans

De flesta av PRV konsulttjänster har en leveranstid på 12 arbetsdagar. För konsulttjänster som gäller varumärken är ordinarie leveranstid 7 vardagar.

Vid uppdragstyper där vi har lämnat ett kostnadsförslag beräknas leveranstiden från den dag du accepterar förslaget. För några konsulttjänster levererar vi rapporten med annan leveranstid. Då ska det framgå tydligt av produktbladet. Om leveransen av någon anledning blir försenad och ingen annan överenskommelse finns mellan PRV konsulttjänster och kunden levererar vi då uppdraget utan kostnad.

För säker inlämning och hämtning av uppdrag använder du e-tjänsten PRV Information Secure.

PRV Information Secure (öppnas i nytt fönster)

Expressleverans

Ibland finns ett behov av snabba svar. Då kan du mot en avgift beställa expressleverans. Tjänsten nyhetsgranskning (patent) samt förhandsgranskning av varumärke levereras inom 48 timmar efter beställningen under speciella förutsättningar.

För övriga tjänster ger vi ett leveransförslag tillsammans med kostnadsförslaget. Leveranstiden för tjänster med kostnadsförslag gäller alltid från den dag du accepterar förslaget.

Vänligen observera att på grund av tredje parts transaktionstider kan vi inte garantera fullständig leverans av icke-patentlitteratur inom 48 timmar. I dessa sällsynta fall levererar vi återstående litteratur så fort som möjligt.