Patenterbarhetsbedömning

Vi tittar på nyhet, uppfinningshöjd och industriell tillämpbarhet.

Kan du patentera din uppfinning? Vår styrka är att se om din uppfinning håller för de tre patenterbarhetskriterierna, nyhet, uppfinningshöjd och industriell tillämpbarhet.

Resultatet

I vår rapport redogör vi för vad hänvisningarna visar i förhållande till uppfinningen. Dessutom pekar vi på eventuella skillnader. Rapporten avslutas med en preliminär bedömning av patenterbarheten.

Så här görs bedömningen

Du har ett granskningsresultat som du vill få bedömt av oss. PRV:s erfarna patentingenjörer tar det som utgångspunkt för sin bedömning.

Nyttan med tjänsten

Du får klarhet i om du kan patentera din uppfinning. Vi undersöker om din uppfinning håller för de tre patenterbarhetskriterierna, nyhet, uppfinningshöjd och industriell tillämpbarhet.

Göra en beställning

Du beställer tjänster säkert genom vår e-tjänst PRV Information Secure, där du också hämtar din rapport elektroniskt.

Beställ konsulttjänst via PRV Information Secure (öppnas i nytt fönster)

Vad kostar det?

Du får alltid en personlig offert på din beställning. Priset beror på den uppskattade tidsåtgången för att ta fram just den information du behöver. Timpriset för konsulttjänster är 1700 kr.

Mer information om priser

Leveranstid

Leveranstiden är normalt 12 arbetsdagar. Möjlighet till expressleverans finns ofta. 

Viktigt att veta om tjänsten

Den preliminära bedömningen är inte bindande för PRV vid en eventuellt efterföljande patentansökan och resultatet i uppdraget kan inte åberopas som nyhetshindrande. Vid granskningen tas inte hänsyn till icke offentligt material.

Kontakt vid frågor

Om du har frågor är du välkommen att kontakta PRV konsulttjänster.

E-post till PRV konsulttjänster

Telefon: 08-782 28 00

Observera

Vi strävar efter att utföra alla uppdrag noggrant och fullständigt, men på grund av den stora mängden information kan vi inte ge några garantier för att resultatet är komplett.