Välkommen till PRV Konsulttjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av söktjänster inom patent, varumärke och design – både färdiga paketlösningar och tjänster specialutformade för dina behov.

Bemanning under sommaren

Bäste kund! Sommaren är här och vår verksamhet på PRV Konsulttjänster fortlöper som vanligt under denna period. Dock vill vi göra dig uppmärksam på att vi under denna period kan behöva tacka nej till expressuppdrag i vissa fall. Vecka 30–31 har vi även begränsad möjlighet att leverera FTO uppdrag. Detta kommer avgöras från fall till fall.

Under vecka 28-31 kommer inga designuppdrag att handläggas.

Vi jobbar självklart för att alla våra kunder skall få bästa tänkbara service även under denna period. Har du frågor så hör gärna av dig till oss på:

Bra beslut är välgrundade

Hos oss beställer du sökrapporter och underlag som kan vägleda dig. Det kan handla om vilket utrymme du har att röra dig på, vilken riktning du ska ta härnäst eller om det finns möjlighet att öppna nya vägar som just nu blockeras av konkurrenter.

Styrkan i vårt erbjudande är våra erfarna patentingenjörers djupa spetskompetens inom olika teknikområden med tillgång till världens kraftfullaste sökverktyg och databaser.

Vi har 70 års erfarenhet av att leverera rapporter med hög kvalitet efter dina önskemål. Oavsett om du är ombud eller företag. Givetvis har vi absolut sekretess.

Vad är en Prior Art-sökning?

Se film där Erik Enqvist, PRV Konsulttjänster förklarar.

 

Beställ konsulttjänst eller begär offert

Använd PRV Information Secure, en säker tjänst för beställningar, offertförfrågningar och leverans av dina konsultrapporter.

Gå direkt till PRV Information Secure, PIS

Mer information om att beställa konsulttjänst

Kontakt

Du är välkommen att kontakta oss för att diskutera dina behov.

Kontakta PRV konsulttjänster

Vill du bli kontaktad av oss?