Kunskap och stöd

PRV erbjuder en rad utbildningar om patent, varumärke, design och upphovsrätt. Vi har allt från grundkurser till mer avancerade kurser. Och vi kan skräddarsy utbildningar som just ditt företag behöver.

I vårt bibliotek hittar du immaterialrätt, teknik och patentinformation. Vi ger vägledning om hur du skyddar din idé och svarar på dina frågor. Vår litteratur som finns i BiblioteksSök kan du läsa på plats eller låna med dig hem.

Vi utför konsulttjänster inom patent, varumärke och design för kunder mot en kostnad. Den bearbetade informationen kan du använda som underlag för beslut. Vår styrka ligger i våra patentingenjörers djupa kunskap inom olika teknikområden.

Man som berättar

Välkommen till PRV-skolan online!

Här lär du dig vad immateriella tillgångar är och hur de kan leda till ökad lönsamhet. PRV-skolan tar 2-3 timmar i självstudier.

Människor

Nyhetsgranskning till fast pris

Att skaffa sig ett patent kan vara en dyr historia. Undvik onödiga kostnader – börja med att ta reda på om din idé är ny genom vår nyhetsgranskning.

Utbildningar och stöd från PRV

Två kvinnor vid en dator med ryggen mot kameran

Personlig vägledning

Vi ger dig kostnadsfri vägledning i 45 minuter hur du söker i våra databaser efter artiklar, böcker, patent, varumärke och design.

Kvinna med en surfplatta i handen

Träffa en patentingenjör

Personligt möte med en patentingenjör där vi diskuterar dina frågor rörande din uppfinning eller idé. 2 timmar till fast pris.

Kvinna på tunnelbanan

Take Away-kurser

Beställ en kurs till ditt företag. Vi har färdiga baspaket men du kan också plocka ihop en egen kurs efter dina behov.