Nyhetsgranskning till fast pris

Att skaffa sig ett patent kan vara en dyr historia. Undvik onödiga kostnader – börja med att ta reda på om din idé är ny genom vår nyhetsgranskning. Fast pris 15 000 kr.

Kan någon annan ha stått inför liknande problem och redan kommit på samma lösning? Nyhetsgranskningen är vår mest efterfrågade tjänst och du får ett dagsaktuellt svar.

Behöver du ett snabbt svar beställ Nyhetsgranskning med expressleverans.

Resultatet

Syftet med nyhetsgranskningen är att hitta ett dokument som ifrågasätter uppfinningshöjden eller nyheten med din idé. När du gör en nyhetsgranskning får du ett dagsaktuellt svar.

Så här går sökningen till

Sökningarna görs i internationella databaser. Vi har även tillgång till en stor mängd vetenskapliga och tekniska tidskrifter samt forskningsartiklar.

Nyttan med tjänsten

Du får klarhet i hur din uppfinning skiljer sig från tidigare känd teknik. Vi söker fram både patentdokument och annan litteratur så att du får en bättre förståelse för vad som är känt i ditt teknikområde och själv kan bedöma hur unik din uppfinning är.

Göra en beställning

Du beställer tjänster säkert genom vår e-tjänst PRV Information Secure, där du också hämtar din rapport elektroniskt.

Beställ konsulttjänst via PRV Information Secure (öppnas i nytt fönster)

Vad kostar det?

Nyhetsgranskningen görs till ett fast pris, 15 000 kr.
Möjlighet finns att beställa expressleverans, 19 000 kr.

Mer information om priser

Leveranstid

Leveranstiden är normalt 12 arbetsdagar. Möjlighet till expressleverans finns.

Viktigt att veta om tjänsten

Nyhetsgranskningen baserar sig på underlaget från kunden som består av ett självständigt patentkrav eller en väldefinierad beskrivning av problemet ihop med lösningen.

Kontakt vid frågor

Om du har frågor är du välkommen att kontakta PRV konsulttjänster.

E-post till PRV konsulttjänster

Telefon: 08-782 28 00

Tilläggstjänst: Kontinuerliga bevakningar

Tänk på att resultatet av en sökning speglar det dagsaktuella läget men att patentinformationen fylls på med 10 000-tals patentdokument varje vecka. Det är därför inte helt osannolikt att något dokument skulle kunna hamna inom ditt intresseområde. Vill du ha information kontinuerligt kan vi hjälpa till med en bevakning. Meddela oss så förbereder vi.

Läs mer om patentbevakning

Observera

Vi strävar efter att utföra alla uppdrag noggrant och fullständigt, men på grund av den stora mängden information kan vi inte ge några garantier för att resultatet är komplett.