Sekvenssökning

Vår tillgång till unika databaser i kombination med vår expertis som tolkar resultaten ger dig högkvalitativa sekvenssökningar.

Resultatet av sökningen

I vår sekvenssökning, som i de flesta av våra andra konsulttjänster, ingår utvärdering av sökresultatet.

Så här söker vi

Uppdraget utförs av en eller flera av PRV:s patentingenjörer som är specialiserade inom områdena bioteknik och sekvenssökningar. Sökningen sker med hjälp av sökverktyget STN. Via STN har vi bland annat tillgång till databaserna CA-registry, DGENE, USGENE och PCTGENE för sekvenssökningar. Detta ger oss tillgång till både patentlitteratur och icke-patentlitteratur, däribland artiklar från tidskrifter. Alla våra sökningar sker med säker uppkoppling.

För att göra sekvenssökningar behöver vi de sekvenser som ska sökas på, i elektronisk form.

Nyttan med tjänsten

I flera av de konsulttjänster som vi erbjuder kan det ibland vara av intresse att inkludera sökningar på protein- och eller nukleotidsekvenser.

Göra en beställning

Du beställer tjänster säkert genom vår e-tjänst PRV Information Secure, där du också hämtar din rapport elektroniskt.

Beställ konsulttjänst via PRV Information Secure (öppnas i nytt fönster)

Vad kostar det?

Du får alltid en personlig offert på din beställning. Priset beror på den uppskattade tidsåtgången för att ta fram just den information du behöver. Timpriset för konsulttjänster är 1700 kr.

Mer information om priser

Leveranstid

Leveranstiden är normalt 12 arbetsdagar. Möjlighet till expressleverans finns ofta. 

Kontakt vid frågor

Om du har frågor är du välkommen att kontakta PRV konsulttjänster.

E-post till PRV konsulttjänster

Telefon: 08-782 28 00

Tilläggstjänst: Kontinuerliga bevakningar

Tänk på att resultatet av en sökning speglar det dagsaktuella läget men att patentinformationen fylls på med 10 000-tals patentdokument varje vecka. Det är därför inte helt osannolikt att något dokument skulle kunna hamna inom ditt intresseområde. Vill du ha information kontinuerligt kan vi hjälpa till med en bevakning. Meddela oss så förbereder vi.

Läs mer om patentbevakning

Observera

Vi strävar efter att utföra alla uppdrag noggrant och fullständigt, men på grund av den stora mängden information kan vi inte ge några garantier för att resultatet är komplett.