Utbildningar om upphovsrätt

PRV erbjuder en rad utbildningar om upphovsrätt. Vi har allt från grundkurser till mer avancerade kurser. Och vi kan skräddarsy utbildningar som just ditt företag behöver. Kontakta oss gärna så hjälps vi åt att hitta en lösning för just dig!

Kursen hålls av en jurist som är specialiserad på upphovsrätt och ger grunderna i upphovsrätt. Vad skyddas av upphovsrätt? Vad innebär det upphovsrättsliga skyddet? Finns det några undantag från upphovsrätten? Gäller upphovsrätten i digitala medier?

Detta är en så kallad Take Away-kurs som vi kan ta med till ditt företag eller arbetsplats. Om ni vill gå kursen på plats hos PRV så hålls den enskilt för er på företaget och ni kan utan insyn från andra diskutera era frågor. Kursen passar dig som exempelvis arbetar med marknadsföring eller kommunikation, men lämpar sig även för företagsrådgivare, affärsstrateger med flera.

Antal deltagare: Enligt överenskommelse med kund
Tid: 3 timmar
Plats: Hos kund eller hos PRV i Stockholm, Valhallavägen 136
Pris: Beror på upplägg, antal deltagare och plats.
Information och bokning: 

Passar inte någon av kurserna ovan? PRV har många experter på upphovsrätt. Vi erbjuder företagsanpassade utbildningar där du får ge förslag på innehåll i utbildningen utifrån de behov ni har på företaget. Utbildningen kan omfatta allt från en halv dag till flera dagar och hålls enskilt för er. Kontakta oss så kommer vi överens om ett upplägg.

Pris: Beror på upplägg, antal deltagare och plats.
Kontakt: 

Uppdaterad 2023-02-08