Immaterialrättsdagen 2021

Välkommen att anmäla dig! Varje år uppmärksammas World Intellectual Property Day världen över. Dagen är ett tillfälle att sätta fokus på frågor om vilken roll immaterialrätten spelar för innovation.

På Immaterialrättsdagen 2021 den 26 april kommer PRV att lyfta små- och medelstora företags resa från idé till verklighet. Välkommen att anmäla dig i vårt anmälningsformulär nedan.

Föredragen kommer att finnas tillgängliga på denna webbsida hela veckan.

Vi har förstått att vissa har haft problem med vårt elektroniska formulär för anmälan. Var snäll och anmäl dig på nytt. Det finns platser kvar. Välkommen!

Ur programmet

  • Inspirationsföreläsning med Katja Lindvall, vice VD Moving Floor
  • Inspirationsföreläsning med Per Trossmark, VD Respiheart
  • Immaterialrättens roll på svenska universitet och högskolor: En intervju med KTH:s rektor Sigbritt Karlsson och avdelningschefen för KTH Innovation, Lisa Ericsson, som bland annat beskriver resan från forskning till företag för innovativa studenter och forskare.
  • Paneldebatt: Vad behöver du veta för att lyckas med din idé på marknaden? Lyssna på ett inspirerande samtal om vikten av att identifiera sina viktigaste tillgångar och använda dem smart för att bli framgångsrik utan att trilla i vanliga fallgropar. Medverkande: Ulf Berlin (Silver), Patrik Kagu (Almi), Maria Berghäll (entreprenör & managementkonsult), samt Erik Enquist (målgruppsansvarig SMF på PRV).
  • Dessutom kommer Åsa Eriksson (S) och Ann-Charlotte Hammar Johnsson (M), ledamöter i Näringsutskottet att medverka. Båda är också medlemmar i PRV:s insynsråd.