Immaterialrättsdagen

Varje år den 26 april uppmärksammas World Intellectual Property Day (WIPD) världen över. I år har PRV även en egen Immaterialrättsdag den 22 maj 2019.

Det är FN-organet för immaterialrätt, WIPO, som står bakom världsimmaterialrättsdagen den 26 april. Dagen är ett tillfälle att sätta fokus på frågor om vilken roll immaterialrätten spelar för innovation. PRV kommer att uppmärksamma WIPO:s Världsimmaterialrättsdag. Temat 2019 är Reach for Gold: IP and Sports. Håll utkik i PRV:s kanaler för mer information.

WIPO:s Världsimmaterialrättsdag 26 april

Den 22 maj 2019 anordnar vi PRV:s egna Immaterialrättsdag. Då kommer PRV att diskutera digitaliseringens påverkan på immaterialrätten, i Sverige och i framtiden. På scenen kommer representanter från PRV, Vinnova, Spotify, YouPic och Zenuity att berätta om sin syn på immaterialrätten i den fjärde industriella revolutionen. Mer information kommer.

Immaterialrättsdagen 2019 riktar sig till beslutsfattare, företagsledare och dig som aktivt arbetar med digitaliseringens påverkan på samhället.

PRV:s Immaterialrättsdag 22 maj 2019

PRV webbsänder även Immaterialrättsdagen. Webbsändningen är öppen för alla som är intresserade av digitaliseringens påverkan på samhället.

PRV: s Immaterialrättsdag 22 maj 2019, webbsädning