Vägledning för dig som gjort företagstestet Genomlysningen

På den här sidan har vi samlat information som är användbar för dig som har gjort PRV:s företagstest Genomlysningen.

80 procent av ett företags värde ligger ofta i immateriella tillgångar. Du som har gjort företagstestet Genomlysningen har säkert många frågor om hur du nu går vidare för att använda dina tillgångar på bästa sätt. På den här sidan har vi samlat information som vi tror är användbar för dig, för att du ska komma vidare.

Lycka till!

Om du vill göra företagstestet Genomlysningen på nytt, gå till testet.

Råd och stöd på vägen

PRV:s kundsupport

Du är välkommen att höra av dig till PRV:s kundsupport för frågor om immaterialrätt. 
Telefon: 08-782 28 00

Skicka e-post till vår kundsupport

Företagsfrämjare

Du kan diskutera dina immateriella tillgångar med en företagsfrämjare. De kan ofta kostnadsfritt ge dig råd och stöd kring innovationer, företagande, din uppfinning, idé, produkt eller design.

Här hittar du en förteckning över de största främjarorganisationerna i Sverige.

Webbplatsen Verksamt.se, som riktar sig till företagare, har också en tjänst där du kan hitta rådgivare utifrån det län du är verksam i.

Hitta rådgivare på webbplatsen Verksamt.se (extern webbplats) 

PRV:s utbildningar

Titta gärna på PRV-skolan, en grundutbildning som består av en serie filmer där du lär dig mer om vad immateriella tillgångar är och hur de kan leda till ökad lönsamhet. PRV-skolan tar 2-3 timmar i självstudier.

PRV-skolans filmer

PRV erbjuder många olika utbildningar om immateriella tillgångar. Det finns grundutbildningar inom varumärke, design och patent, men också företagsanpassade utbildningar där du kan skräddarsy en utbildning.

PRV:s utbildningar

Hitta ombud och advokater

Du kan behöva hjälp för att hantera dina immateriella tillgångar och rättigheterna kopplat till dem. Här får du tips på vad som är bra att tänka på när du väljer ombud.

Hitta ombud och advokater

Fördjupade analyser

Om du behöver en fördjupad analys av patent, varumärken och/eller design så kan du beställa sökningar i våra databaser mot en kostnad. Du vänder dig då till PRV konsulttjänster som har spetskompetens inom alla teknikområden.

Mer information om PRV konsulttjänster