Frågor om våra utbildningar

Här har vi samlat några vanligt förekommande frågor om våra utbildningar. Kontakta oss gärna om du inte hittar vad du söker. Kontakta oss gärna så hjälps vi åt att hitta en lösning för just dig!

Hur anmäler jag mig till utbildningen?

På respektive utbildningssida finns det ett anmälningsformulär. Om anmälan ännu inte öppnat går det att intresseanmäla sig via utbildning@prv.se för att få information då anmälan öppnar.

Har ni tagit emot min anmälan?

Ja, om du inte har fått ett felmeddelande när du gjorde din anmälan har den kommit in i vårt system. Vi har i dagsläget inte möjlighet att skicka ut automatiska bekräftelser på att anmälningar är mottagna.

När får jag veta om utbildningen blir av?

En bekräftelse på att utbildningen blir av skickas ut efter anmälningstidens utgång, oftast redan dagen efter.

Vilka tider gäller för utbildningen?

Om det inte står tider angivna i kursbeskrivningen kommer de att meddelas senast i samband med bekräftelsemailet som skickas ut efter anmälningstidens utgång.

Kan ni hålla utbildningen på annan plats än i Stockholm?

Vi erbjuder PRV-skolan online som är en kostnadsfri utbildning inom immaterialrätt. Den går man går steg för steg med självstudier.

PRV-skolan online

Vi kan även erbjuda utbildning på grundnivå på andra platser i landet, då i form av företagsanpassad utbildning. Hör av dig till oss så lämnar vi en offert baserad på dina önskemål.

Passar utbildningen mig?

Vi försöker alltid beskriva innehåll och målgrupp så väl att det ska gå att göra sig en uppfattning om utbildningen är relevant för just dig. Om det ändå känns oklart är du förstås varmt välkommen att kontakta oss för ett samtal om detta.

När och hur ska jag betala för utbildningen?

Vanligtvis fakturerar vi i efterhand. Det finns även möjlighet att starta ett depositionskonto hos PRV, som kan användas för både utbildningar och konsulttjänster - läs mer under utbildningsvillkor.