Utbildningar om design

PRV erbjuder en rad utbildningar om design. Vi har allt från grundkurser till mer avancerade kurser. Och vi kan skräddarsy utbildningar som just ditt företag behöver. Kontakta oss gärna så hjälps vi åt att hitta en lösning för just dig!

Personligt möte med en designspecialist. Du kan själv påverka vad du vill ta upp och sänder in underlag i förväg. Efter mötet ska du veta mer om vad ett designskydd innebär, hur du gör en ansökan samt var du kan få fortsatt stöd. Kursen hålls av en designspecialist.

Antal deltagare: En eller flera (hur många beror på platsen)
Tid: 2 timmar
Plats: Webbmöte eller personligt möte på PRV i Stockholm (Valhallavägen 136) eller i Söderhamn (Kungsgatan 8)
Pris: 3000 kr ex moms
Information och bokning: utbildning@prv.se

Kursen hålls av en designspecialist och ger grunderna i designskydd. Vad är ett designskydd? Vad ska en designansökan innehålla? Vad kan man få designskydd för? Detta är en så kallad Take Away-kurs som vi kan ta med till ditt företag eller arbetsplats.

Om ni vill gå kursen på plats hos PRV så hålls den enskilt för er på företaget och ni kan utan insyn från andra diskutera era frågor. Kursen passar dig som exempelvis arbetar med formgivning eller utvecklingsarbete inom design, men passar även företagsrådgivare.

Antal deltagare: Enligt överenskommelse med kund
Tid: 3 timmar
Plats: Hos kund eller hos PRV i Stockholm, Valhallavägen 136
Pris: Beror på upplägg, antal deltagare och plats.
Information och bokning: 

Passar inte någon av kurserna ovan? PRV har många experter på design. Vi erbjuder företagsanpassade utbildningar där du får ge förslag på innehåll i utbildningen utifrån de behov ni har på företaget. Utbildningen kan omfatta allt från en halv dag till flera dagar och hålls enskilt för er. Kontakta oss så kommer vi överens om upplägg.

Pris: Beror på upplägg, antal deltagare och plats.
Information och bokning: