PRV Interpat blir PRV Konsulttjänster

PRV levererar konsulttjänster av högsta kvalitet inom alla immaterialrättsliga områden till kunder världen över. Från och med den 17 juni 2020 byter PRV Interpat namn till PRV Konsulttjänster.

PRV har mer än 70 års erfarenhet av att erbjuda konsulttjänster inom patent, varumärke och design och vi har under åren levererat tusentals konsulttjänster till kunder både i Sverige och utomlands.

Expertis inom alla tekniska och immaterialrättsliga områden och de bästa och mest avancerade sökverktygen gör våra konsultttjänster avancerade, robusta och högkvalitativa.

PRV konsulttjänster - ett tydligare namn

Syftet med namnbytet från PRV InterPat till PRV Konsulttjänster är att vi vill förtydliga de verksamheter och de tjänster vi erbjuder under vårt varumärke, nationellt som internationellt. Med namnbytet hoppas vi att det blir ännu tydligare för vår omvärld vilka vi är, vad vi erbjuder och vad som gör oss unika.  

Samtidigt vill vi poängtera att det bara är namnet vi nu ändrar. Vi kommer även fortsatt ha noggranna och omfattande processer samt arbetssätt som säkerställer högsta sekretess och integritet i alla våra konsulttjänster. Allt för att vi skall kunna fortsätta vara en relevant och professionell leverantör av konsulttjänster åt våra kunder även i framtiden.

Ny e-postadress

För att komma i kontakt med oss i konsulttjänstärenden använder du en ny e-postadress: konsulttjanster@prv.se

Ny webbadress

Vi har också en ny webbadress till våra konsulttjänster: www.prv.se/konsulttjanster

Beställa konsulttjänster

Du kan som vanligt beställa konsulttjänster av oss via vår krypterade webbtjänst PRV Information Secure (PIS).

Gå direkt till PRV Information Secure, PIS, där du kan beställa konsulttjänst (öppnas i nytt fönster)

Mer information

Läs mer om våra konsulttjänster.

Kontakt

Har du tankar eller ideér om våra konsulttjänster eller frågor om namnbytet är du mycket välkommen att kontakta vår affärsutvecklare och konsulttjänstansvarig Linus Plym Forshell.

E-post till Linus Plym Forshell

Telefon: 08-782 28 00.