Har du frågor om patent?

Vi hjälper dig med alla slags patentfrågor. Är du osäker på om det rör patent eller någon annan skyddsform reder vi ut vad som gäller.

Exempel på frågor vi kan hjälpa dig med

  • Har du en patentansökan och funderar på att söka vidare i andra länder – vi informerar om de olika möjligheter som finns.
  • Vill du undersöka hur det ser ut inom ett visst teknikområde – vi guidar dig i olika databaser så att du själv kan söka vidare.
  • Undrar du om ett visst utländskt patent är skyddat även i Sverige, eller kan komma att gälla i Sverige – vi informerar om det aktuella läget.
  • Har du frågor av teknisk karaktär och behöver tala med någon som är insatt i just den tekniken – vi hjälper dig att komma i kontakt med någon av våra ingenjörer inom området.

Vi hjälper dig med alla slags frågor avseende patent. Är du osäker på om det handlar om patent eller någon annan skyddsform hjälper vi dig att reda ut vad som gäller.

Kontakta oss, telefon: 08-782 26 00

Biblioteket

PRV:s bibliotek hjälper dig att hitta den information du behöver kring din tekniska idé, dina studier eller din forskning.
Kontakta biblioteket, telefon: 08-782 26 50
biblioteket@prv.se

Besök: Valhallavägen136 på kontoret i Stockholm under våra öppettider måndag, onsdag, fredag mellan 09.00-12.00 eller tisdag, torsdag mellan 12.00-15.00. Anmäl dig i receptionen så möter vi upp.

Förboka besök: Du har även möjlighet att förboka ditt besök hos oss för att få hjälp med informationsvägledning inom patentområdet. Välkommen att boka tid via e-post eller telefon.

Svensk Patentdatabas