Beställ konsulttjänst

Vid beställning av uppdrag rekommenderar vi dig att använda PRV Information Secure för en säker hantering av uppdragsunderlag och rapporter.

PRV Information Secure

Genom att använda webbtjänsten PRV Information Secure för dina uppdragsbeställningar och leveranser av den färdiga rapporten hanteras dina uppdragshandlingar på ett säkert sätt. PRV Information Secure finns i två versioner, läs nedan vilken som passar dina behov bäst.

Med engångslösenord

Vid varje beställning av uppdrag får du ett unikt autogenererat lösenord som är kopplat till den specifika beställningen. När uppdraget är klart meddelar PRV konsulttjänster Support att rapporten finns för avhämtning. Rapporten hämtas från PRV Information Secure med hjälp av det autogenererade lösenordet.

För kontokunder

För kunder som använder PRV konsulttjänster regelbundet rekommenderar vi att man skapar ett personligt konto. Fördelarna med ett konto är att du med ett lösenord som du själv väljer, får tillgång till en vy över dina beställningar och färdiga uppdragsrapporter. Du kan själv administrera ditt konto, sortera, rensa bort uppdrag och skriva kommentarer. Från kontot beställer du också enkelt nya uppdrag.