Svensk varumärkestidning

Svensk varumärkestidning publicerar alla nyregistrerade varumärken. Den hjälper dig att bevaka de varumärken som andra registrerar.

Svensk varumärkestidning läggs ut på vår webbplats varje helgfri måndag och innehåller även ändringar, rättelser, förnyelser, avförda varumärken och internationella varumärkesregistreringar.

För att ladda ner tidningen högerklickar du på länken nedanför och väljer "spara mål som". Välj plats för filen i dialogrutan och spara.

Tidningen kräver programmet Adobe Acrobat Reader som du hämtar gratis från Adobes webbplats.
Ladda ned Acrobat Reader

Tidningen öppnas i ett nytt fönster. Om du vill ladda ner tidningen, högerklicka på länken nedan och välj "spara mål som", välj plats för filen i dialogrutan och spara.

Svensk varumärkestidning, Nr 12 - vecka 11 2017

Prenumerera

Här anmäler du dig som prenumerant på Svensk varumärkestidning för att få påminnelser om nya utgåvor. Du får länk till senaste tidningen direkt till din e-post. Utskicket innehåller också en länk till den senaste utgåvan av Registreringstidning för design. När du har anmält dig skickas en bekräftelse till din e-postadress. Klicka på länken i bekräftelsen för att aktivera prenumerationen.